Tel: 06-70-205-566-1
 
THERMO-FAL® falazóelem
THERMO-FAL® falazóelem
THERMO-FAL® falazóelem
THERMO-FAL® falazóelem
THERMO-FAL® falazóelem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisztelt Érdeklődő!


Szeretnénk bemutatni Önnek a THERMO-FAL® építési rendszert, amely lehetővé teszi egy gyors és masszív építmény felépítését, különösen magas hőszigeteléssel. A THERMO-FAL® hőszigetelése az eddig használt összes építőanyag hőszigetelését felülmúlja, biztosítva az épület kellemes hőkomfortját és fűtési energia megtakarítását. Elérhető megtakarítás akár 80% a hagyományosan épült, hőszigetelés nélküli épületekéhez képest. A THERMO-FAL® elemek szintmagasságban készülnek és benntmaradó zsaluzó elemként szolgálnak.

A fal:
A THERMO-FAL® egy három rétegű fal, ami egy szabadalmazott összefogási rendszerrel összekötött külső és belső vastag hőszigetelő lapból áll, közte egy masszív beton mag van, esetenként betonacél hálóval erősített beton (a statikai előírásoknak megfelelően). A hőszigetelésbe teljesen beágyazott hordozó beton mag biztosítja az épület hőhídmentes felépítését. Ezáltal kizárt az épületben a penészedés ami, többek között légúti megbetege-déseket idézhet elő és a falakon keresztüli hideg behatolás az épületbe.
A THERMO-FAL® család, három különböző hőszigeteléssel rendelkező falazóelemet kínál:
• T-16 elem: 30 cm vastag fal kiképzésére alkalmas, 8cm külső, 8cm belső hőszigeteléssel és 14cm vastag betonmaggal. Az így előállított kibetonozott fal hőszigetelési értéke: k=0,20 W/m2K
• T-22 elem: 36 cm vastag fal kiképzésére alkalmas, 14cm külső, 8cm belső hőszigeteléssel és 14cm vastag betonmaggal. Az így előállított kibetonozott fal hőszigetelési értéke: k=0,16 W/m2K
• T-28 elem: 36 cm vastag pilléres fal kiképzésére alkalmas, 14cm külső, 14cm belső hőszigeteléssel, 20×30cm ovális pillérekkel és 8cm összekötő vasbeton maggal. Ideális passzív házak építésére. Az így előállított kibetonozott fal hőszigetelési értéke: k=0,12 W/m2K
Minden THERMO-FAL® elemet gyárilag betonacél hálóval is szerelünk, a statikai előírásoknak megfelelően. Ezzel nagyon sok helyszíni munka takarítható meg.
A THERMO-FAL® elemek kibetonozása után az épület falai nem nedvesek, nem zsugorod-nak, a sík falfelületeket azonnal lehet vékony vakolattal kívül-belül bevonni. A belső vakolat helyett használhatunk gipszkartont, amit közvetlenül a THERMO-FAL® összefogó rendszeréhez rögzíthetünk. A belső vagy a külső falra való rögzítést hungarocell tiplivel végezzük (50 kg teherbírású tiplik).

A födém:
A THERMO-FAL® födém egy magasan hőszigetelt, könnyű födém. A 20 cm vastag hőszigetelési réteg biztosítja a k=0,24 W/m2K hőszigetelési értéket. Hasonlóképpen van kiképezve mint a gerendás / kefnis födémek. A talpas gerendák elhelyezése után a kefnik helyét hungarocell THERMO-FAL® födém béléstestekkel töltjük ki. A szükséges vasháló elhelyezése után 5-8 cm vastag beton réteggel van kibetonozva.
A gyakorlatban, a födém és a falak kibetonozását egyszerre végezzük el, így egy homogén betonréteg képződik.

A tető:
A THERMO-FAL® tetőbéléstestek beékelődnek a szarufák közé, a kifalcolt szélei pedig fedik a szarufák alsó kantjait. Rögzítésük a szarufákhoz süllyesztett fedőléccel történik, az így előállított sima hungarocell felületek vékony üveghálós szövettel erősített vakolattal vonhatók be, festhetők vagy tapétázhatók. Közvetlen a beépítés után a ház kellemesen meleg és azonnal lakható. A THERMO-FAL® tetőbéléstestekkel készült tető hőszigetelési értéke: k=0,16 W/m2K.


Reméljük hogy ezzel a rövid ismertetővel sikerült Önöknek bemutatni a THERMO-FAL® előnyeit. Első sorban a THERMO-FAL® kiváló hőszigetelését szeretnénk érzékeltetni, ami megteremti a kellemes hőkomfortot az épületbe, másod sorban a rövid építési időt említenénk meg ami pénzt és időt takarít meg. Fontosnak tartjuk felhívni a figyelmüket arra is, hogy az épület karbantartása egybefügg annak minőségi kivitelezésével. Az mintha megszokottá vált volna Magyarországon, hogy az alig néhány éves épületek falain megjelennek a repedések, a salétromosodás és le pereg róluk a vakolat és a festék. Ez a THERMO-FAL® elemekkel épített ház esetében nem áll elő, mert a hordozó beton mag el van szigetelve úgy a külső mint a belső légtértől. Így nincs kitéve a forrón tűző nyári napnak vagy a nyirkos párás téli fagyoknak, amelyek megrongálhatnák a fal szerkezetét. A hőszigetelő rétegek biztosítják a betonmag állandó hőmérsékletét, így minimális kondenz nedvesség áll elő a falban. Elmondhatjuk, hogy a fal „örök életű” lesz, mert nincs kitéve a nagy hőingadozásoknak.
Egészségügyi szempontból a hungarocell vagy habosított polisztirén, a környezetre nem ártalmas, annyira hogy az élelmiszer iparban is engedélyezett: nyershúst, zöldségeket stb. csomagolnak polisztirén tálcákra. A Mc Donalds – ban forró teát szolgálnak fel benne, kihasználva a jó hőszigetelését.
Tudjuk, hogy ezzel a leírással a THERMO-FAL® előnyeinek csak egy töredékét tudtuk bemutatni, ezért szeretnénk megadni önnek azt a lehetőséget, hogy személyesen is megismerhesse termékeinket és mielőtt választana bármilyen építési anyag közül, meggyőződne a THERMO-FAL® legjobb hőszigeteléséről.

Területi képviselőnk készséggel áll rendelkezésére, forduljon hozzá bizalommal.

Még valami nagyon fontosat szeretnék a lelkére kötni a tisztelt érdeklődőnek, ha építkezik, akkor csak THERMO-FAL® elemekkel tegye, ...hogy a meleg a házban maradjon!!!


Tisztelettel:

Máthé László
A THERMO-FAL® feltalálója


A THERMO-FAL® figyelmébe ajánlja:

Ne költsön súlyos tizezreket havonta a fűtésre !!!

Használja a THERMO-FAL® falazóelemeit !!!

06-70-205-566-1
thermofal@vipmail.hu


Az épületeinket kiépítés szempontjából kulcsrakész kivitelben vállaljuk.
Felszereltség szempontjából pedig három kategóriába soroljuk:

„Standard 130”: a fal kialakítása 30 cm vastag (8cm külső szigetelés, 14cm betonmag, 8cm belső szigetelés),hőszigetelési értéke: k=0,20 W/m2K. Alap felszereltséggel rendelkező ház: cirkó fűtéssel, melegvíz tárolóval, fürdőszoba: egy mosdóval, akrilkáddal, német Brewer beltéri dekorfóliázott ajtókkal, fehér ablakokkal, padlóburkolat: szőnyegpadló, padlólap.
Bevezető ár 2003.máj.30.-ig: 99.000 Ft./m2 + áfa

„Elegant 130”: a fal kialakítása emelt hőszigetelésű 36 cm vastag (14cm külső szigetelés, 14cm betonmag, 8cm belső szigetelés), hőszigetelési értéke: k=0,16 W/m2K. Minőségi felszereltséggel rendelkező ház: cirkó fűtéssel, melegvíz tárolóval, fürdőszoba: két mosdóval, akrilkáddal, zuhanykabinnal, német Brewer beltéri funérozott ajtókkal, színben választható ablakokkal, padlóburkolat: laminált parketta, szőnyeg, padlólap.
Bevezető ár 2003.máj.31.-ig: 133.000 Ft/m2 + áfa

„Exkluzív 130”: a fal kialakítása magasan hőszigetelt pilléres 36 cm vastag (14cm külső szigetelés, 30×20cm átmérőjű vasbeton pillérek és koszorúelem, 14cm belső szigetelés), hőszigetelési értéke: k=0,12 W/m2K. Extra felszereltséggel rendelkező ház: hővisszanyerő rendszerrel felszerelt fűtés/légkondicionálás, melegvíz tárolóval, fürdőszoba: két mosdóval, sarok káddal, gőzfürdős zuhanykabinnal a Hydro-Star-tól, osztrák Wippro beltéri vastagfunér ajtókkal, színben választható műanyag ablakokkal, padlóburkolat: szalagparketta, szőnyeg, márványlap, kandalló.
Bevezető ár 2003.máj.31.-ig: 199.000 Ft./m2 + áfa


Fizetési feltételek: szerződéskötéskor 20% előleg befizetése után az engedélyeztetésen túl, az Ön házát legyártjuk, helyszínre szállítjuk és felépítjük. További fizetés csak az egyes elkészült ütemek után. A fennmaradt 80%-ról kölcsönösen elfogadható formában garanciát várunk el.

THERMO-FAL® falazóelem
THERMO-FAL® falazóelem
THERMO-FAL® falazóelem
THERMO-FAL® falazóelem
THERMO-FAL® falazóelem
THERMO-FAL® falazóelem
     
     
     
     
     
     

Kulcsrakész ár tartalmazza:

Szolgáltatások:
Engedélyezési tervek, közműnyilatkozatok beszerzése, gyártmánytervek, statika, villanyszerelési tervek, gépészeti tervek.
 

Épületszerkezet:
Hőszigetelt külső falszerkezet, belső falszerkezet, födémszerkezet (szigeteléssel), tetőszerkezet, tetőnyúlások szegése, burkolása végleges felületképzéssel, tetőalátét héjazat, tetőfedés, ereszcsatorna, külső nyílászárók, külső-belső ablakkönyöklők, külső homlokzatképzés (vakolat) végleges felületképzéssel, mennyezet vakolása, összes fal belső vakolása, glettelése, festése, kémények építése, elektromos szerelések szerelvényekkel, de fogyasztók nélkül, beüzemelve, vízszerelés beüzemelve, gázszerelés beüzemelve, fűtésszerelés beüzemelve, szaniter áruk bekötve, aljzat-szigetelés aljzat-betonozás, burkolások (fal, padló) anyagköltséggel együtt, belső ajtók.
A felsorolt szerkezetek szállítása, komplett szerelése, állvány és minden a szereléshez szükséges segédeszköz biztosításával együtt.


 

Kulcsrakész ár nem tartalmazza:

Szolgáltatások:
Talajmechanikai szakvélemény, térképmásolati lap beszerzése és ára, építéshez szükséges víz és áram biztosítása, építési helyszín megközelíthetőségének (minden időjárásban járható útnak) és a megfelelő munkaterület biztosítása, építés idejére WC biztosítása a helyszínen, hulladéktároló konténer biztosítása, gondoskodva az elszállításról.

Épületszerkezetek:
Alapozás, vagy pince építés (fogadószint elkészítése), beépített bútorok
(pl.: konyhabútor), elektromos fogyasztók, cserépkályha, kandalló (kivétel az Exkluzív 130 típusú ház). A kulcsrakész kivitelbe nem tartozik bele a közművek beköttetése, mérőórák létesítése,
ez külön megállapodást igényel.


A THERMO-FAL® figyelmébe ajánlja:

... hogy a meleg a házban maradjon !!!

Használja a THERMO-FAL® falazóelemeit !!!

06-70-205-566-1
thermofal@vipmail.hu


Baby GLÜCK Exclusive
---------------------------------------------------------------------------------------------------------- design by Dixi 2003 --------------------------------------------------------